Hvem er vi?

FRISTEDET er et socialpsykiatrisk værested.

Hvor vi ønsker at skabe et positivt livssyn, hvor glæde og humor er en naturlig del af hverdagen.
Gennem åbenhed, respekt og ærlighed, ønsker vi at skabe en stemning i et udviklende miljø.
Skabe tryghed og trivsel, hvor alle bliver hørt, mødt og forstået. Skabe rammer for nye venskaber og netværk.
Værdier:
ÅBENHED - TRIVSEL - RESPEKT.

Kommunikation mellem mennesker er øverst på vores dagsorden, idet kommunikation virker godt for alle menneskers udvikling.

Vores grundholdning er humanistisk, med vægten lagt på det enkelte menneskes ansvar for sig selv, forpligtende ind i det fællesskab og samfund vi lever i. Fristedet tilstræber at man udvikler sine evner og kunnen, under en så tryg og tillidsfuld atmosfære som muligt, og at kunne give alle medlemmerne og besøgende en god oplevelse.

Vi arbejder derfor hele tiden på at udvikle ligeværdige samværsformer hvor andres mening, tro og tænkemåde, kan respekteres og tilgodeses uanset alder, køn, religion og politiske meninger.

Kommunikation mellem mennesker er øverst på vores dagsorden, idet kommunikation virker godt for menneskers udvikling. Kommunikation går ud på at blive hørt mødt og forstået, og kan fjerne mindreværdsfølelser, styrke selvværdsfølelse og bremse undertrykkende og voldelige tendenser.

FRISTEDET
er en selvejende institution, der drives med økonomisk støtte fra Viborg Kommune, Fonde, sponsorstøtte fra velgørenhedsorganisationer, virksomheder mm. er et stof- og alkoholfrit miljø. har en medlemsordning, hvor du som: - Enkelt medlem betaler 300,- kr. for et år. - Familie – 500,- kr. for et år. har en velfungerende brugerbetalt café. Der er god mad til frokost - kolde og lune retter, til billige priser, lavet af vores medarbejdere i Køkkenet. Kaffe & te har vi også altid på kanden. Dette koster 20,- kr. for en hel dag, uanset hvor mange kopper du drikker. Medlemskabet giver dig ret til, at deltage i forskellige aktiviteter i og udenfor Fristedet.

Enkelte dage tilbyder frivillige, at lave aftensmad, også dette er til fornuftig pris. Ring eller tjek Facebook, for nærmere information.

Frivillige og medlemmer, der har lyst og overskud, er altid velkomne til, at hjælpe til i hverdagen.

Du skal IKKE visiteres for at komme her.

A group of People